Magyar lányt keres munkát éjszakai próbálja hostess lap táncos sztriptíz

Mi egy a szórakoztató iparban működő ügynökség vagyunk, amely egész Olaszországra kiterjed.

Átléptük a mérföldkőnek számító 20. évet, megszakítás nélkül dolgozva ebben a szektorban, amely az olasz éjszakai élet.

Több térségben székhellyel rendelkezünk, mint Róma, Miláno, Firenze, illetve partnereinkkel közös irodáink működnek az alábbi városokban, Modena, Arezzo, Bologna, Siena és Terni Asti.

 

Idővel létrehoztunk egy munkakapcsolatot,

amely  középpontjában bizalom áll,

 kapcsolatban állunk számos night klubbal,

amelyek megtalálhatóak számos  városban

Közép- és  Észak-Olaszországban  és Szardínián.

Ha  valaki  hozzánk  fordult,  soha  nem  hiányolta  a szavahihetőséget és a megállapodások betartására tett ígéretet.

Mindig elérhetőek vagyunk, főként éjszaka, hogy segítséget nyújthassunk akár a munkaidő alatt is. Tehát mindig van egy komoly, hozzáértő személy, akihez  bármilyen  kérdéssel  lehet  fordulni.

Kapcsolatban állunk a legjobb éjszakai klubbokkal, amely munkát biztosítanak a iparág Hostess ágazatban is, legyen az akár egy kereskedelmi vásár, vagy egyéb rendezvény nemzeti és regionális szinten.

Keresünk lányokat akár tapasztalat nélkül az alábbi munkakörökbe, hostess vagy mint figurante di sala night klubban dolgozva, illetve lányokat a disconight ágazatba, vagy éjszakai mulatókba.

A casting folyamatosan nyitva van (egész évben).

Munkát ajánlunk logisztikai támogatással hostessek részére különböző rendezvényeken. Működik egy szektorunk, amely kifejezetten profi táncosok, rúdtáncosok, lap dance, illetve gogo táncosok számára keres a tudásuknak megfelelő színvonalas helyet.

Nem szép szavakkat próbáljuk meggyőzni az embereket, vagy különböző dolgokat ígérgetve, amelyek nem tükrözik a valóságot, amit mondunk, azt betartjuk!

DOLGOZZ VELÜNK:

Klikkelj az oldalon található "CONTATTI" gombra és töltsd ki az űrlapot.

Válaszolni fogunk és visszahívunk 6 órán belül.

 +393388620087 

Akinek szükséges ingyen szállást és taxit is biztosítunk. A kezdés előtt mindenkit informálunk részletes leírást adva a célállomásról.

Jogi segítséget is nyújtunk minden lánynak, aki velünk dolgozik, és azonnal közbelépünk, ha valamilyen probléma merül fel.

Törvény által előírt szerződést kötünk, amely megfelel a CCL (nemzeti kollektív szerződés) „szórakoztató ipari alkalmazott” kategóriának, ismertebb nevén „ENPALS”.

Garantált fix fizetés, esetleges nézeteltérés, vagy vita esetén biztosítjuk a jogi tanácsadást, olyan emberek segítségével, akik már régóta birtokolják bizalmunkat.

A mi mottónk:

„válasz 12 órán belül”

„javaslat 24 órán belül”

„munkába állás 24 órn belül az önéletrajz kézhezvétele után”

Bármely egyéb kérdés esetén, ne habozz, és hívj nyugodtan:

+39 338 8620087

Hostess / Figurante di sala munkakör:

 

Feladata, hogy üljön a klubban, és kommunikáljon az ügyfelekkel közben italt fogyasztva egy barátságos környezetben, a szabálytalanságok minden formája, a különösen a személyes kapcsolat az ügyféllel szigorúan tilos.

 

Lap Dance tános munkakör:

 

Teljesítenie kell az elvárásnak megfelelően, hogy általában 2-szer áll ki minden műszakbanA táncosnak kell biztosítania a saját jelmezeket és a zenét, hogy a bemutassa a tánctéren, vagy a színpadon a nemkevesebb, mint 15 percig tartó műsorszámot. Vállalható a privát fellépés (tiltott fizikai kontaktus).
Százalék az elfogyasztot italárból 3-5 euro a klubbtól függően.

 

Strip Tease táncos munkakör:

 

Teljesítenie kell az elvárásnak megfelelően, hogy maximum 2-szer áll ki minden műszakbanA táncosnak kell biztosítania a saját jelmezeket és a zenét, hogy a bemutassa a tánctéren, vagy a színpadon a nemkevesebb, mint 10 percig tartó műsorszámot. Nincsen privát fellépés.

 

Night klubbal kötött szerződés:

 

A szerződés időtartama: Olasz illetve az Európai Unió tagállamaiban élő lányok számára a szerződés legalább 1 hónapra szól.

Az Unión kívüli lányoktól legalább 3 hónapra szól a szerződés, bővebb információért a helyi hivatalt kell felkeresni vízum kérelemmel.

 

Hivatalos szerződés (CCNL): A munka hivatalosan egy jogi szerződés és egy sor minősítés és a regisztráció szükséges az ilyen munkavállaláshoz, és mindazok, akik nem rendelkeznek lakóhellyel valamely EU-tagállamban kell egy kiállított érvényes tartózkodási engedély, amelyet megszerzése után az illetékes olasz hatóságoknak kell bemutatni, bővebb információért a helyi hivatalt kell felkeresni vízum kérelemmel.

 

Figuranti di sala és táncok elhelyezése:

 

Lakás:

Készülékek és eszközök: A lakásban minden rendelkezésre van bocsátva a szükséges berendezések és eszközök, mosógép, vasaló, edények, és így tovább.

 

Szobák:

Minden lakásban van legalább két ágy minden hálószobában, egy neked, egy pedig a lánynak, akivel megosztod a szobát -  szigorúan tilos biztonsági okokból meghívni más személyt a lakásba, csak te és a lakótársak léphetnek be.

 

Munkaruha és italok a Figuranti di sala számára:

 

Munkaruha:

A klubban, ami a munkahelyednek számít, mindig jól öltözötten kell megjelenni, és mindig szexi, de nem vulgáris ruhában (ruhák, szoknyák, rövidnadrágok, magassarkú, kiegészítők, stb ...)

 

Italok:

Munkaidő alatt rendelhetsz üdítőitalokat és alkoholtartalmú italokat is, de vigyázz, hogy ne fogyassz túl sok alkoholt, mert ittasan tilos dolgozni. Továbbá rendelhetsz hidegelőételt, pirítóst vagy gyümölcsöt a helytől függően

 

Küldd el most a jelentkezésed

Elég egy klikkelés a regisztráláshoz (Registrazione). Küldd el a legjobb fotóidat. Egy e-mail érkezik majd a beérkezésről, amint kitöltötted a jelentkezői ívet (Modulod i domanda)

 

Keresünk folyamatosan lányokat hostess vagy figurante di sala munkakörbe

A casting folyamatosan nyitva van

Szintén keresünk profi táncosokat és strip tease táncosokat különösen night klubbokba.

Valamint pole dance és lap dance táncosokat. 

 

Caruso Ügynökség- Munka Night Club

        Róma-Firenze-Milánó

 

Munkát ajánlunk hostess vagy mint figurante di sala munkakörben, illetve táncosok és lap dance táncosok számára.

Olasz ügynökség, amely az éjszakai szórakoztató iparban működik, és egész Olaszországra kiterjed, biztosítva a hostess szolgáltatást.

A legjobb klubbokkal, lap dance helyekkel és diszkókkal állunk kapcsolatban, és a hostess szolgáltatást biztosítani tudjuk akár egy kereskedelmi vásárra, vagy egyéb rendezvényre nemzeti és regionális szinten.

 

Egy Rómában (a világ fővárosában) székhellyel rendelkező ügynökség vagyunk.

Kapcsolatban állunk a legjobb night klubbokkal egész Olaszországban. A lányoknak, akik velünk dolgoznak garantáljuk a fix fizetést, az elhelyezést és ingyen sofőrt. Egy komoly és tiszteletnek örvendő ügynökség vagyunk, együttműködünk a legjobb helyekkel az olasz tengerparton Marche, Abruzzo, Emilia Romagna-n keresztül egészen Lazio, Toscana és Liguria területéig.

Nem dolgozunk együtt a megbízhatatlan helyekkel.

Elviszünk Olaszország legkülönlegesebb partjaira vagy a művészetéről az egész világon híres legszebb városaiba.

Maximális bizalom, tengerparthoz közeli elhelyezés, vagy városi de a tengerhez közel, pár km-re lévő lakások, a legjobb diszkók, igazi szórakozás, tánc, napfény és rengeteg szórakozási lehetőség.

 

CARUSO SHOW…a legjobbak

 

A Caruso Show ügynökség egy nagy tapasztalattal rendelkező ügynökség, amely az éjszakai szórakozóhelyek számára mind a technikai mind a professzionalitás szempontjából tökéletes bármilyen rendezvény lebonyolítására.

Tény, hogy igen sokoldalú az ügynökség, amely a legjobb módon kívánja kielégíteni partnerei igényeit. A lányokat kiválogatják egy casting keretén belül, keresve a legjobbakat a kliensei számára. Roberto Russo keres televízió és film színészeket és színésznőket, művészeket és együttesek, táncosokat(DJ - énekes - animátorok), illetvemodelleket divatbemutatókra is. Hostessek vásárokra és kongresszusokra. A működtetést biztosító személyzetbe az ügynökség tulajdonosán Roberto Russo-n kívül tartoznak még marketing szakemberek is. Ezen együttműködés teszi lehetővé, hogy az ügynökség jelen legyen Közép-és Észak-Olaszország számos régiójában.

 

Munkát ajánlunk hostess vagy mint figurante di sala munkakörben, illetve táncosok és lap dance táncosok számára Olaszország legjobb night klubjaiban. Garantáljuk a fix és naponta történő fizetést, elhelyezéssel és ingyen sofőrrel, minden esetben hivatalos szerződést kötünk „ENPALS”.

Keresünk 18 és 35 év közötti lányokat, szükséges a komolyság és a jó megjelenés, illetve érvényes dokumentumok. Figuranti di sala esetében garantáljuk a fix napi fizetést 50 és 90 euró között, amely esetenként függ az elfogyasztott italok számától, a fix fizetés változhat a szépségtől és a professzionalitástól függően. A táncosok számára garantáljuk a fix 90 eurót, amely esetenként elérheti akár a 130 eurós határt is, amely mindig attól függ, milyen a megjelenés. A műsorszámmal szereplő lányok számára 80-130 euró, ha fellépésük van, illetve 70-90 euró a fellépés nélküli este, de az alap a heti 5-6 műsorszám.

Küldjetek 5 képet magatokról, mindenképpen plusz egy egész alakos képpel. Nem művészi, vagy átdolgozott fotókat kérünk. Illetve az összes információt kor-állampolgárság-elérhetőség szempontjából, és hogy mikortól és meddig tudnátok dolgozni. Olaszország legjobb szórakozóhelyeivel állunk kapcsolatban. Bővebb információért ezt a számot lehet hívni: +39 338 86 20087 vagy e-mail-ben a carusoshow@gmail.com

 

Alig várjuk, hogy a legnagyobb figyelemmel segíthessünk a lányoknak, akik a mi ügynökségünket választják.

Állunk rendelkezésetekre!

Köszönjük.

Együttműködünk kb. 90 strip tease és lap dance klubbal, Közép- és Észak-Olaszország minden régiójában dolgozunk, illetve Szardínián is (Cagliari-Olbia-Oristano-Alghero)

Garantáljuk a mi ügynökségünknek dolgozó lányok számára a pontos fizetést, a megfelelő elhelyezést, és megtaláljuk a lehető legjobb helyet a legnagyobb komolysággal és profizmussal.

Garantáljuk továbbá a lányok számára a segítséget, az elérhetőséget, a tiszteletet és a szerződéses megállapodásokat.

Sok szeretettel várunk!

Scrivi commento

Commenti: 0