állásajánlat Olaszország - Milánó nightclub látszó lány tánc sztriptíz mindet

A Foca Loca klubot 2007-ben nyitották a híres párizsi Foca Loca Lap dance mintájára. Ez az új lap dance lokál gyökeresen megváltoztatta a milánói éjszakai életet!

A fő inspirációt a híres párizsi clubok adták, központi fekvésű, fiatal, elegáns és kifinomult környezettel rendelkezik.

A Foca Locaban eltöltött estéken érzéki sztiptíz előadásokon és virtuóz lap dance,table dance showk-on vehetnek részt a vendégek. A vokálistáknak köszönhetően egy kellemes estét tölthetnek el a vendégek a szebbnél szebb lányok társaságában.

A Foca Loca clubban nagyon sok magán rendezvényt és legénybúcsút is tartanak, nagyon sok vendég van mindig.

Lap dance
Ez egy erotikus fajtája a táncnak.A táncoslány egy nagyon szexi öltözékben tánc bemutatót tart néhány méter távolságra a nézőktől.Ezt a bemutatót követően sztriptíz következik vagy pedig privé-re lehet előjegyezni a hölgyet.

Sztiptíz vagy exotikus tánc
A sztriptíz vagy exotikus  tánc, amely nagyon lassú, addig vetközik a hölgy amíg meg nem mutatja teljesen meztelen testét.
Általában nagyon lassú és érzéki zene kíséri hogy felkeltse a szexuális vágyakat.
A vágyakozást a meztelen test látványa és az érzéki tánc mozulatok fokozzák.A sztriptízt a lap dance-el együtt is bemutathatják akár privát show keretein belül is.

Pole dance
A rúdtánc egy különleges fajtája az erotikus táncnak amelyet főleg night clubokba és privát clubokban adnak elő.
Zenével egybekötve egy mászórúdon lógva mutat be gyakorlatokat a táncoslány virtuóz elemekkel kombinálva.
Ez egy nagyon szexi előadásmód ahol gyakran provokatív ruhát visel a táncoslány.Olykor sztriptíz előadás is kísérheti ezt a bemutatót.

Table dance
Ez egy erotikus tánc előadás amit egy asztalon vagy a lokál hosszú pultján mutatnak be a lányok mint a Sakáltanya című filmben.
A táncoslányok szexi táncot és erotikus mozdulatokat mutatnak be a vendégek asztalának a tetején állva.Rendszerint szexi öltözékben csinálják a bemutatót de olykor toplessben vagy meztelenül is.

Privé
A lokálban külön privát fülkék vannak kialakítva, a lokál stílusának megfelelően elegáns és kfinomult stílusban, ahol a táncoslányok privát erotikus táncot lejtenek a vendégeknek.

Animáció
Minden este válogatott zenére egy adott erotikus témát bemutatva szórakoztató showműsort tartanak a lassú sztriptől a féktelen lap dance-ig mindent belevonva.

TÁNCOSLÁNYOKNAK SZÓLÓ ALAPINFORMÁCIÓK:

Fizetés:

 • Fix: 70 Euro / nap
 • Sztriptíz műsor: 20 Euro / műsor
 • Privé (lap dance): 20 Euro (10 perc)

Konzumálás:

 • minden konzumálásból 5 Euro
 • minden üveg pezsgőből 10 %

Szállás:

 • ha egyedül van a lány akkor 40 Euro /nap ha egy másik lánnyal megosztja az apartmant akkor 20 Euro /nap. ( a munkaszüneti napon is kell fizetni).

Szerződés:

 • bejelentett munka, szerződéssel, a minimum idő 1 hónap.

Utazás:

 • mindenkinek egyénileg kell megszerveznie az utat ill. megvennie a repülőjegyet.
 • a milánói reptérre érte mennek és a szállásra viszik, ingyenesen!

Munkanapok:

 • hétfőtől szombatig
 • a vasárnap pihenőnap

Foca Loca Club

Helyszín:   Olaszország

Milánó Típus:

 Lap dance
Fix:  70 EUR
Megbízhatóság:

Megbízható hely!

 

Scrivi commento

Commenti: 0