Karrier -Ügynökség a munka CARUSOSHOW válasszuk háziasszony,lányok képe,modellek,gogo táncosok, táncosok show,hogy a munkát a területen a szórakoztatás, a telje

Karrier -Ügynökség a munka CARUSOSHOW válasszuk háziasszony,lányok képe,modellek,gogo táncosok, táncosok show,hogy a munkát a területen a szórakoztatás, a teljesítmény és az Táncos munka, striptise munka, table dance Topless munka Olaszországban Topless táncos munka Olaszországban table dance striptise munka tancos munka luxus night club italia konzum munka asztaltanc lanyoknak lap dance hostes munka gogo munka tancos magas napi fix topless munka olaszorszagban legjobb show

Ide olyan lányokat keresünk, akik nem szeretnének teljesen levetkőzni, csak maximum topless táncot csinálnak és konzumálnak, azaz italoznak és beszélgetnek a vendégekkel.

 

A night club 1988 óta müködik, Montecatini Terme városában, közel a tengerparthoz, 160 féröhelyes, 3 részre osztott tradicionális olasz luxus night club. Világszerte ismert nivós termál városban van (30 km Firenzétől). Hagyományos zene szól, hangulatos beszélgető bár, vendégek szelektivek, jómódúak.  A bár csak beszélgetéssel és nagyon szolid müsorokkal foglalkozik, nincs lap dance és privát táncok, illetve teljes striptise. Egyszerü show dance bárról van szó, azaz a lányoknak konzumálnia kell főleg, de mindenkinek szinpadképes 10 perces tánc müsort elő kell tudnia adni. Kezdőknek biztositanak napi 1 óra intenziv olasz nyelvtanfolyamot, és lehetőség van koreográfia betanulására.

 

Napi fix ügyességedtől függ:

 • 50 EUR, ha 6 konzumálást csinálsz
 • 60 EUR 8 konzi
 • 70 EUR 10 konzi
 • 80 EUR 12 konzi

 

Fogyasztás: 1 ital, nem alkohol 1 konzi. Kis pezsgő 6 konzi, nagy 15 konzi, szendvicstál 3 konzi, gyümölcstál 3 konzi, csokoládé 7 konzi. Tehát amennyi konzumálást csinálsz, annyival nagyobb lesz a fixed. Tánc árak 5-20 EUR, attól függöen milyen müsort csinálsz.

Kereseti lehetőség heti 7-800 EUR.

A bárban 30-50 lány dolgozik mindig (itt emlitteném, hogy 160 férőhelyes!).

A 10 perces show müsor lehet solo, dou vagy csoportban, has, látvány, disco vagy burlex tánc. A topless tánc csak soft lehet. Saját cd és ruhák használat.

Öltözködés: elegáns randevús ruha, tilos a nadrá, magassarkú és rendezett haj, smink elvárva.

Nyitva: Hé-csütörtök 22.00 - 03.30, pé-szo-vasárnap 22.00 - 04.30, kedd szabadnap.

Mindenki szerződéssel dolgozik, hivatalosan, amit az érkezési napon intéznek (személyi másolata és igazolvány kép szükséges). Ez biztosit adószámot, személyiszámot, ideiglenes lakcimet, ingyenes orvosi ellátást, munkahelyi biztositást.

Fizetés minden ledolgozott nap után jár, 2 hetente.

Szállás ingyenes Montecatini centrumában, 2-3 szobás, 2 ágyas apartmanok, felszerelt konyha, fürdő, nappali, tv, mosógép, ágynemü. Szállásról bárba visznek.


 

Töltsd ki a jelentkezést, és csatolj pár fehérnemüs, bikinis teljes alakos arcos, vagy táncos ruhában készült képet magadról! regisztrációs űrlap

Rólunk

Üdvözöllek a CARUSOSHOW táncos munka oldalon!

Night club 4 Ever oldalon táncos és hostes munkák találhatóak, ezek szexmentes munkák, mint striptise munka, lap dance, table dance, topless, erotikus munka, hostes munka, konzum munka, live show. 

A munkákra csak 18 éven felüliek registrálhatnak!

Az itt található táncos és hostes munkákat a saját tapasztalataim szerint hirdetem, csakis a legjobban müködő helyekről olvashatsz itt.

Az ügynökség 1990 óta kiválóan müködik, igy magyar lányok százai ismerhették meg azokat a kiváló táncos és hostes munkahelyeket, ahova kizárólagosan a Night Club 4 Ever oldalon keresztül jelentkezhetsz!

Az oldalon olvasható információk garantáltan pontosak, minden jelentkezővel felvesszük a kapcsolatot a jelentkezés kitöltése után.

Minden munkahelyünkön magyarul beszélő kolléganőnk vár és segit a kezdésben, hivatalos ügyekben, vagy bármi másban.

A következő táncos és hostes munkákat ajánlom:

 • Striptise táncos munka Görögországban, Athénban! Több szintes luxus night club a belváros közepén! Legmagasabb napi fix, tánc árak és italpénz! Heti akár 1000 EUR kereset!
 • Table dance, táncos munka a Görögország legfelkapott turistavárosában, Agrinio-ban! Nagy forgalom télen, nyáron, sok törzsvendég, biztos kereset, napi fix 50 EUR.
 • Táncos munka, Table dance club Loutraki-ban! A Loutraki Casinóval szemben található, így nagyon sok vendégük van. Napi fix 70 EUR, magas tánc és italárak. Szállás ingyenes. Kereset heti 1000-1200 EUR!
 • Táncos munka Olaszországban. Olyan lányokat keresünk ide, akik nem akarnak teljesen levetkőzni, maximum topless táncos munka.Napi fix 80 EUR
 • Filmezés, fotózás Párizsban. Párizsi producer keres lányokat erotikus filmes (nem pornó) munkára exclusive weboldalakra

Töltsd ki a jelentkezést, ha bármelyik táncos munka érdekel, maximum 24 óra múlva felvesszük veled a kapcsolatot.

Bárki jelentkezhet 18 éven felül, feltétel a táncos munkához szükséges jó kinézet, profikat és kezdőket egyaránt keresünk. Megtalálsz a legnagyobb közösségi portálokon is, mint a Facebook. Csak lányokat keresünk a táncos és hostes munkákra.

Ha erotikus, escort munka érdekel, akkor nézd meg a WWW.carusoshow.com oldalt.

Jogi nyilatkozat

A CARUSOSHOW ügynökség weboldala lányok táncos és hostes munkakeresését segiti és hirdetésként szolgál, csakis 18 éven felülieknek!

Nincs közvetitési dij semmilyen formában, azaz sem az ügynökségnek, sem másnak nem fizetsz semmilyen jutalékot munkád után! Az oldalon lév ő táncos és hostes munkák legálisak az adott országban, munkavállalási engedéllyel dolgozol, amit érkezésed után azonnal megkapsz, viszont az otthoni cimedre nem kapsz semmilyen igazolást, hivatalos papirt erről.

Szervezés alatti táncos és hostes munkák:

 • Table dance munka Ausztriában, síparadicsomok, Tirol, Bécs, Salzburg, Feldkirch
 • Táncos munka Mexikóban, exclusive kereset
 • Angliai night clubok, táncos munka Londonban, Irországban, Dublin
 • Table dance, lap dance clubok, táncos munka Máltán, Szardinián, Ibizán, kanári szigeteken, Ciprus
 • Olaszországi table dance clubok. Toscana, Sardinia (Olbia), Róma, Firenze, Palermo, Udine
 • Németországi táncos munka, Stuttgartban
 • Svájci table dance clubok, Saint Gallen, Zurich, Basel, Lugano, a leggazdagabb országok egyike
 • Luxemburgi Cabaret-ok, táncos striptise munkák
 • Norvégiai táncos munka
 • Franciaország, Párizsi táncos striptise és hostes munka
 • Spanyolországi striptise munka, Alicante, Marbella
 • Táncos munkák Amerikában, USA, Florida, Miami, stage danceing, table dance, lap dance clubok

RólunkMunkák

A legjobb táncos munka, striptise munka Athénban

Táncos munka, striptise munka, table dance Táncos munka Athénban

Kétszintes luxus night club Athén belvárosában keres fiatal táncos lányokat, azonnali kezdéssel! Kiemelten magas kereseti lehetőség profi és kezdő lányoknak egyaránt. A night club 2008-ban nyitott, egész Athén területén a legújabb és egyben az egyetlen kétszintes club, nagyon népszerü a gazdagok körében, a belváros szívében található! Ez garantálja neked a legmagasabb keresetet táncos munkával! 
A csapat nagyon jó, magyar táncos lányokkal dolgozhatsz, mindenki hamar beilleszkedik. Nyelvtudás nem feltétel, az alapvető angol és görög kifejezéseket mindenkinek megtanitják. Kezdő táncos lányoknak lehetőségük van betanulni pár nap alatt, ebben magyar segitséget kapsz!

Nyitvatartás: 23:00-05:00, minden nap, hétvégén tovább, heti 1 szabadnapot kérhetsz!
Mindenki hivatalos munkavállalási engedéllyel dolgozik, amit érkezésed napján intéznek.

Fizetés:

    * Napi fix 70 EUR!
    * Asztaltánc 4 EUR, topless kb 3 perc
    * Privát tánc 20 EUR, striptise kb 6 perc
    * Italpénz 30% (nem kell alkoholt inni)
    * Plus show (Lesbi, live, tüzes, stb) külön pénz

Heti 1000 EUR tiszta keresetre számithatsz, ha ügyes vagy sokkal többre!


Munkamenet:
Minden táncos lány egyesével táncol 1-2 számot a szinpadon, ami alatt toplessig vetkőzik. Ezután átöltözik, elvegyül vendégek között, konzumál, asztaltáncol, privátot táncol. Táncos munkádat segítik a pincérek!
Megjelenés:
Minden típusú táncos ruha jó, vagy más mutatós sexy fehérnemü, azonkívül magassarkú cipő, amiben táncos munkát tudsz végezni!
Szállás:
Szállás ingyenes, kétágyas apartmanokban, nagy nappali, TV, fürdő, internet jár hozzá, főzési, mosási lehetőség, saját ágynemüt vigyél magaddal!
Kiutazás:
Mindenki maga fizeti, csak ez a kiadásod! Repülővel 2 óra utazás, kb 60.000 Ft, busszal 24 óra utazás, kb 25.000 Ft. Reptéren és buszállomáson mindenkit várnak és elviszik a szállásra. Szigorúan szexmentes munkáról van szó, drog használata tilos.

Figyelem! Görögországban magyar nyelven beszélő, a táncos munkában jártas kolléganőnk segit mindenkinek a jelentkezéstől a munkakezdésen át, a hazautazásig! Jelentkezésed után vele beszélsz telefonon, és ő vár rád a reptéren, állomáson, majd elkisér a munkahelyre, szállásodra, és mindenben a segitségedre lesz! Kezdőknek koreográfiát tanit, és mindenkit ellát az alap angol és görög kifejezésekkel, amiket megtanulva kommunikálni tudsz a vendégekkel!

Töltsd ki a jelentkezést, és csatolj pár fehérnemüs, bikinis teljes alakos arcos, vagy táncos ruhában készült képet magadról! 

Táncos munka, striptise munka, table dance

Táncos munka Agrinio

Táncos és hostes munka Görögországban (Agrinio turistaváros)

Görögországba, Agrinio városba keresünk 18-30 éves táncos lányokat! 
Turista hely, nem messze a tengerparttól, igy garantáltan jól fogod érezni magad! 
Az alapvető angol és görög kifejezésekkel itt is ellátnak, igy biztosan tudsz kommunikálni a vendégekkel, és pénzt keresni!

Fizetés:

 • Fix 50 Euro (nem kátyákhoz kötött)
 • Table dance 3 EUR (topless)
 • Privát tánc 15 EUR
 • Italok - viz 3 EUR, dupla viz 6 EUR, pezsgők 12-60 eur


Hetente 800 -1000 EUR körüli összeget kereshetsz itt!

Jó hangulatú night clubról van szó, maximum létszám 12 lány, ez azért is jó mivel mindenki arányosan tud keresni!
Szállás apartmanokban, kétágyas szobák, van főzési mosási lehetőség! A szállásra napi 5€ kell fizetni, a munkahelyre visznek, és hoznak is haza.

Minimum 2-3 hétre lehet menni. 
Bárki olyan is jelentkezhet, aki soha életében nem táncolt még, itt kipróbálhatja magát! Hivatalos munkavállalási papírokkal dolgozik mindenki!
 

Nyitvatartás: Va-csü 22:30-tól 04:00-ig! Pé-szo 22:30-tól 06:00-ig! 
Heti egy szabadnapot lehet kérni. Szabadidőben mindenki azt csinál, amit akar, tengerpart, vásárlás, stb. Nem csak szezonális munkáa, egész évben fogadják a lányokat.  

Utazás: Mindenki maga fizeti, csak ez a kiadásod! Repülővel 2 óra utazás, kb 60.000 Ft, busszal 24 óra utazás, kb 25.000 Ft. Reptéren és buszállomáson mindenkit várnak és elviszik a szállásra.

Szigorúan szexmentes táncos munkáról van szó és minden fajta drog használata is tilos.

Figyelem! Görögországban magyar nyelven beszélő, a táncos munkában jártas kolléganőnk segit mindenkinek a jelentkezéstől a munkakezdésen át, a hazautazásig! Jelentkezésed után vele beszélsz telefonon, és ő vár rád a reptéren, állomáson, majd elkisér a munkahelyre, szállásodra, és mindenben a segitségedre lesz! Kezdőknek koreográfiát tanit, és mindenkit ellát az alap angol és görög kifejezésekkel, amiket megtanulva kommunikálni tudsz a vendégekkel!

Töltsd ki a jelentkezést, és csatolj pár fehérnemüs, bikinis teljes alakos arcos, vagy táncos ruhában készült képet magadról!

 

Táncos munka, striptise munka, table dance

Táncos munka Loutraki-n

Loutraki Casino-val szemben table dance club keres lányokat (Görög tengerpart)

 1. Fix 60 EUR - nem kártyafüggő
 2. Table dance 4 EUR (topless)
 3. Privát tánc 15 EUR (striptise)

Italok - viz 3, picolo 6, szfinaki alkohol 9, kis pezsgő 12, martini 30 EUR

 

Minden egyes elfogyasztott viz után kapsz 1 kártyát, ami még 3 EUR keresetet is jelent neked. Ha italt iszol, akkor 2-20 kártyát is kaphatsz, és 6-60 EUR plus pénzt.

Topless tánc 1 kártya (4 EUR), privát tánc 5 kártya (15EUR).

Kereset heti 1000-1200 EUR!

Színpadon két számot kell táncolni, toplest kell csinálni. 

Szállás hotelban napi 5 EUR vonnak le.

Figyelem! Görögországban magyar nyelven beszélő, a táncos munkában jártas kolléganőnk segit mindenkinek a jelentkezéstől a munkakezdésen át, a hazautazásig! Jelentkezésed után vele beszélsz telefonon, és ő vár rád a reptéren, állomáson, majd elkisér a munkahelyre, szállásodra, és mindenben a segitségedre lesz! Kezdőknek koreográfiát tanit, és mindenkit ellát az alap angol és görög kifejezésekkel, amiket megtanulva kommunikálni tudsz a vendégekkel!

Töltsd ki a jelentkezést, és csatolj pár fehérnemüs, bikinis teljes alakos arcos, vagy táncos ruhában készült képet magadról!

 

 

Táncos munka, striptise munka, table dance

Table dance, Svájcban, night club, tancos munka

A svájci helyekre jelenleg nem közvetitünk.

Svájci Table dance clubokba lányokat keresünk fix fizetés % az italpénzből magas tánc árak betegbiztositás, munkavállalási engedély prostitució mentes hely

Sziasztok!

A táncosnői ruhatár alapja az a felismerés, hogyan tudjuk nőiességünket úgy kihangsúlyozni, hogy közben ne legyünk közönségesek. Az általunk készített termékek különleges célt szolgálnak, erotikus táncosruhák lapdance táncosok részére, akiknek ezek a női ruhakollekciók nem csupán díszek a testükön, hanem munkaeszközök, amik segítségével pénzt keresnek. A kérdés, hogy keveset, sokat vagy éppen kiemelkedő összeget. Ez mind nagyban függ a lapdance ruha minőségétől, érdemes odafigyelni a részletekre. Egy 3 000 forintos kínai vagy varrónő által tákolt olcsó táncosruha nem fogja biztosítani a magas keresetet, az olcsó ruhát hagyjuk meg azoknak, akik megelégednek az alacsony keresettel a table-dance clubokban.

Ahogy körmünk ápoltsága minket jellemez, úgy az erotikus munkához használt striptease ruhák is sokat elmondanak viselőjükről. A jó megjelenés első velejárója az öltözék. Ha mindenféle ránk nem való és viselhetetlen ruhadarabot magunkra aggatunk csak azért, mert olcsó, nem bízhatunk abban, hogy egy poledance club jól fizető vendége több száz eurót fog ránk költeni. Ezekben a bárokban az öltözködésnek is vannak bizonyos szabályai, amiket nem árt betartani, mert különben a pénztárcánk fogja bánni.

Ezek a fellépőruhák, fehérneműk is divatot követnek, egy bikini bugyiját nem húzzuk a köldökünkig, mint 15 évvel ezelőtt. A divat trendek évente és évszakonként változnak, kövessük őket, érdemes. Mint tudjuk: a tavasz és a nyár a változatosság, a színek jegyében telik, míg az őszi és a téli paletta hűvösebb színeket tartalmaz, de ennél jóval sokrétűbb a táncosruhák divatja.

Melyik országban dolgozol? Kezdő vagy haladó vagy? Műsorozol-e? Van-e a clubban speciális dress-code? Neked személy szerint mi áll jól? Egy olcsó butikban — vagy ne adj Isten piacon — vásárolt striptease ruha beváltja majd a reményeinket?

Szerintünk nem.

Az egyedi ruha elengedhetetlen kelléke egy magára valamit adó lapdance táncosnak. A sorozatban készült tömegcikkek nem adják vissza az egyéniséget, hiába nem kerülnek sokba, pont annyit is érnek. Egy flitteres, egyedi készítésű táncosruha, ami nem megy tönkre az első mosásban, sokáig hű társad lehet a munkában, és sokszorosan meghálálja az árát. Azáltalunk készített ruhamodellek megjárták Európa minden országát, nagy sikert aratva a táncos

 

lányok körében. Ezek a sexy ruhák sok pénzt hoztak már, és — reményeink szerint — még többet hoznak majdani viselőjüknek.

Tehát inkább vásárolj negyedévenként 1 db minőségi táncosruhát 6‒10 000 Ft-ért, mint hetente 3000-ért rossz minőségű terméket

 

 

Scrivi commento

Commenti: 0